Privacy Notice

A.Respecting dine personlige oplysninger:
Vi er forpligtet til at støtte de relevante love og bestemmelser, der fastsætter klare standarder for indsamling, adgang, lagring og brug af personlige oplysninger, som vi får som en del af vores forretningsaktiviteter. Vores respekt for vores kunders ret til privatliv af deres personlige oplysninger er altafgørende. Vi har politikker og procedurer for at sikre, at alle personlige oplysninger, uanset hvordan eller hvor det er fremstillet, håndteres følsomt, sikkert og i overensstemmelse med korrelerede principper om privatlivets fred.

B.What personlige oplysninger indsamler vi og butik?
For at vi kan levere tjenester til dig, kan vi bede om personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer eller e-mail-adresse. Nogle eksempler på, hvor vi kan få brug for disse oplysninger er forudbestillinger, hjem leverancer, kampagner mv Persondataloven kræver, at vi indsamler personlige oplysninger om dig kun fra dig, hvis det er rimeligt og praktisk at gøre det. Vi tager alle mulige foranstaltninger for at sikre dine personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, tab, misbrug, afsløring eller ændring. Vi har også træffe foranstaltninger til at destruere eller permanent de-identificere personlige oplysninger, når det ikke længere er nødvendig. De typer af foranstaltninger, vi træffer variere med den type oplysninger, og hvordan det er indsamlet og lagret. Generelt har du ikke pligt til at give oplysninger, som vi ønskede. Hvis du vælger at tilbageholde ønskede oplysninger kan dog vi ikke være i stand til at give dig de varer og tjenesteydelser, der er afhængige om indsamling af disse oplysninger, især hvis indsamlingen af ​​disse oplysninger er påkrævet ved lov.

C.How er personlige oplysninger bruges?
De personlige oplysninger, vi beder om er generelt bruges til at levere varer eller tjenester til dig. For eksempel om et kreditkort transaktion har vi brug for dit kortnummer. Hvor det er muligt, forsøger vi at sikre, at vores videregivelse af oplysninger til andre organisationer, er på en måde, der ikke identificerer enkeltpersoner.

Back
høj kvalitet sko massive rabatter
Copyright @2019 www.carmelpontoise.com All Rights Reserved høj kvalitet sko massive rabatter Danmark Sko online